HANDCRAFTED HISTORY

Inspiration från andra

Leave a comment

När jag har tråkigt, eller är lite för sjuk för att göra nått vettigt själv gillar jag att bläddra runt på nätet och se vad andra gör. Jag försöker också spara de flesta bloggar jag hittar som ser vettiga och aktiva ut, men inte sällan tappar jag sedan mentalt bort dem innan de hinner hamna här på bloggen. Ibland är vägen lång för att lyckas göra något…

Bloggen Historisk garderob hade en så bra sida så jag funderar på om jag hade behövt göra något liknande själv; en lista på alla bra bildkällor som finns att använda. Perfekt när det är dags att börja på ett nytt projekt, eller när jag glömt vilken huvudduk som hörde ihop med olika perioder… Tills vidare nöjer jag mig dock med att kolla in hennes och tipsar er andra om att göra detsamma =)

http://historiskgarderob.blogspot.se/

IMG_0557

Ett annat tips för att komma ihåg vilka plagg man ska bära med varandra,

är att fota sina dräkter när man lyckats få på sig allt. Det skulle jag verkligen behöva göra åt H.

Author: Linda at Handcrafted History

I am Linda, running the blog and business Handcrafted History and living in the middle of Sweden

What are Your thoughts? I would love to hear from You!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.