HANDCRAFTED HISTORY

Krigshjärtarapport och lite bilder från picknicken

Leave a comment

Var har jag tagit vägen? Det är Krigshjärta som pockar på uppmärksamheten och tar all min tid just nu. Om några dygn åker vi på storlajv och just nu kämpar vi på som tusan med att hinna bli klara med allt. Jag får flashbacks till min tidiga karriär som lajvare när kläderna syddes i panik ett par dagar innan lajvet. Jag trodde att jag var förbi det stadiet vid det här laget…

Hantverksmässigheten har nu ersatts med brutal effektivitet, och jag hinner inte ens dokumentera som jag brukar. Men jag lovar att ni ska få se en massa bilder sedan på resultaten!

Tills dess kommer istället några bilder ifrån föreningens aktivitet; vi var ute på medeltidspicknick för att starta eventsåret och umgås lite. Platsen var de nyinvigda gravhögarna bara några kilometer från hemmet, och det var soligt och fint ute. Vi hängde i vårgräset och mumsade på medhavd mat, och hantverkade lite förstås!

IMG_1860 IMG_1862 IMG_1864 IMG_1873

Author: Linda at Handcrafted History

I am Linda, running the blog and business Handcrafted History and living in the middle of Sweden

What are Your thoughts? I would love to hear from You!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.