HANDCRAFTED HISTORY

Sommarens planer

Leave a comment

Hemkommen efter Krigshjärta och med sista arbetsveckan avklarad så är det helt plötsligt semester och sommarlov! Nu blev det till och med varmt också, så jag njuter av värmen utomhus och sköter den stackars bortglömda trädgården som blev försummad medan paniksydde och sedan var borta en vecka på lajv.

Förutom att pyssla i trädgården smider jag också planer för sommaren; det blir ett event i Skellefteå med brickbandskurs och dräktföreläsning, vikingamarknaden i Saltvik, och så Medeltidsveckan i Visby förstås! Där kommer jag hålla i kurser på Kapitelhusgården under veckan, och förra året var de omåttligt populära och sålde slut nästan innan veckan börjat. Så vill du gå en rolig kurs- anmäl dig i förväg!

Men innan dess är det en del jobb med att rensa och packa upp efter lajvet, få ordning på allt här hemma och sen sy lite nya plagg som behövs till sommaren…

Author: Linda at Handcrafted History

I am Linda, running the blog and business Handcrafted History and living in the middle of Sweden

What are Your thoughts? I would love to hear from You!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.