HANDCRAFTED HISTORY

Sy en medeltida häst

Leave a comment

Omslag

Den är i alla fall inspirerad av medeltidens leksaker, men gjord i tyg. Perfekt för att gosa med på kvällen, dra ut med på äventyr eller kanske ställa i hyllan som snyggt pynt?

WIN_20150512_165904

Jag har, tillsammans med Anders som driver Nog Bannog, satt ihop ett väldigt fint och pedagogiskt häfte för dig som vill sy en egen häst. Sjukt stolt är jag! Dessutom är det stora fina färgbilder tillsammans med beskrivningarna. Häftet är lite av ett pilotprojekt för mig, där tanken är fler tydliga och trevliga häften med beskrivningar på mönster av olika slag; leksaker, kläder, accessoarer och liknande.

Men det tar tid och pengar att ta fram mönsterbeskrivningar, provsy, formge, beskriva och rita mönster! Så gillar du idén med sömnadsbeskrivningar på svenska, med text, bild och mönster så köp hästen och stöd mitt arbete med att göra fler mönsterbeskrivningar med medeltida och vikingatida inriktning! Häst-häftet finns på säljsidan.

Author: Linda at Handcrafted History

I am Linda, running the blog and business Handcrafted History and living in the middle of Sweden

What are Your thoughts? I would love to hear from You!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.