HANDCRAFTED HISTORY

Påsk-påse

Leave a comment

Jag fortsätter med bältespåsarna och tänkte visa ett tips på hur jag gjorde den lila påsen med gula snoddar, påskpåsen heter den tydligen. För att få tofsarna att sitta på rätt ställen nålar jag fast dem mot yttertygets rätsida, och sedan syr jag över snoddarna med en söm. Efter det syr jag ihop yttertyget till en påse, och sedan innertyget. De två olika påsarna sys sedan ihop runt “öppningen” och sedan har man en fodrad påse som inte har några synliga sömmar på vare sig in eller utsidan som kan slitas på.

IMG_1504

Såhär blev den när den blev färdig. Ska jag vara helt ärlig så tycker jag lite bättre om påsarna som jag sytt i tunt ylletyg, de får en lite mjukare och rundare form längst ned. Men jag får väl prova allihop med allmosor i (läs mobil och pengar) för att se om de hänger till sig bra.

IMG_1696 - Copy IMG_1697

Author: Linda at Handcrafted History

I am Linda, running the blog and business Handcrafted History and living in the middle of Sweden

What are Your thoughts? I would love to hear from You!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.