HANDCRAFTED HISTORY

Prolog 2015

Leave a comment

I helgen åker jag ner till Västerås och besöker Prolog, Sveriges största lajvevent med en lista av workshops och föreläsningar som kan få vem som helst att dregla. Förutom att jag ska träffa gamla och nya vänner och gå på så många programpunkter som jag bara hinner så ska jag också föreläsa om hur man kan skapa lajvdräkter. Det kommer bli så himla bra och spännande alltihopa!

Om du brukar läsa min blogg så kom gärna fram och säg hej under helgen, jag vill gärna träffa dig!

 

Återkommer med en uppdatering om helgen, och några bra tips för dig som också håller på med din lajvdräkt.

Author: Linda at Handcrafted History

I am Linda, running the blog and business Handcrafted History and living in the middle of Sweden

What are Your thoughts? I would love to hear from You!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.