HANDCRAFTED HISTORY

Om metallknappar på plagg

Leave a comment

Idag blir det ett lästips i form av en annan bloggares inlägg om hur metallknappar med öglor sys fast på plagg. Det var en så pass bra teori att jag känner att jag själv ska börja göra så den dagen jag köper fler metallknappar. Tanken är att metallknapparna träs genom själva plagget via ett litet sylat hål, och sedan fästs på plaggets insida med hjälp av en stadigare rem som dras genom öglorna. Mycket intressant, här har man suttit och sytt dem som vanliga tygknappar med tanken att det är likadant med alla knappar. Man ska aldrig ta något för givet!

Author: Linda at Handcrafted History

I am Linda, running the blog and business Handcrafted History and living in the middle of Sweden

What are Your thoughts? I would love to hear from You!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.