HANDCRAFTED HISTORY

Uppdaterat kurssidan

Leave a comment

Ah, nytt år- nya utmaningar!

I mitt fall består den stora utmaningen av att lyckas planera in alla roliga event och lajv så att det finns energi och tid att hinna med allt.

Krigshjärta 7 är ett lajv som går av stapeln i mitten på juni som jag och sambon planerat in som gemensamt projekt. Varsin knektdräkt, svärd och rustning är planen innan juni, det borde inte vara helt omöjligt! Det ska bli både spännande att roligt att få åka på krigslajv och gestalta något helt annat än vad jag tidigare gjort, för att inte tala om att få göra två helt galna dräkter.

Nu har jag också uppdaterat sidan med kurser och föreläsningar. Om du inte hinner springa på mig i år så kan du alltid boka in mig själv och få en kursdag eller helg helt efter dina önskemål. Hur roligt som helst! Jag lämnar dock inga garantier för att du undkommer behöver-mer-tyg-känslan, eller vill-göra-allt-humöret…

Author: Linda at Handcrafted History

I am Linda, running the blog and business Handcrafted History and living in the middle of Sweden

What are Your thoughts? I would love to hear from You!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.