HANDCRAFTED HISTORY

Välkommen till biblioteket!

Leave a comment

Nu finns det en ny sida som behandlar bildkällor och bildanalys, med en mängd handfasta tips för dig som vill återskapa medeltida dräkt utifrån bildkällor men är lite osäker på om du har rätt utgångspunkt. Tanken är att du ska kunna läsa lite och få inspiration och kunskap att själv leta efter källor och roliga utgångspunkter till din dräkt, utan att behöva förlita dig på vad alla andra gör.

Längst ner finns en påbörjad lista (själva biblioteket) med länkar och tips på bra läsning/bilder som du kan ta del av. Jag tar gärna emot dina bästa lästips, såväl på nätet som i pappersform, på fler referenser.

 

Trevlig läsning!

Author: Linda at Handcrafted History

I am Linda, running the blog and business Handcrafted History and living in the middle of Sweden

What are Your thoughts? I would love to hear from You!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.