HANDCRAFTED HISTORY

Förberedelser inför medeltidsveckan

Leave a comment

Från 1 augusti 2013

Två dagar kvar till färjan och en vecka med härligt medeltidsliv i lägret. Vi förbereder oss genom att pyssla lite, tvätta kläder, plocka bär i trädgården (hallon!!!) och få besök av en härlig mängd kompisar på väg söderöver. Långt borta är stress och paniksömnad, jag blev klar med det mesta i våras och vägrar stressa istället för att göra roliga saker =) Bra planering eller lathet, månne lite av varje?

Vikingadräkten uppdateras ständigt, och senaste plagget är en i mängden av alla nya projekt jag sysselsatt mig med. Såhär tänkte jag se ut några av dagarna i Visby, jag hoppas vi ses där!

vikingadräkt

Author: Linda at Handcrafted History

I am Linda, running the blog and business Handcrafted History and living in the middle of Sweden

What are Your thoughts? I would love to hear from You!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.