HANDCRAFTED HISTORY

Ett gammalt projekt som dykt upp

Leave a comment

Just nu arbetar jag mycket på att flytta över gamla inlägg från min förra blogg till den här bloggen. Anledningen till bloggflytten var huvudsakligen att servern som min gamla blogg låg på jämt var nere, jag kom aldrig åt att uppdatera den och folk kom inte åt att läsa den. Helt värdelöst. Min nya blogg är jag mycket nöjd med, men jag saknar några av de gamla inläggen. Ni läsare som hängt med länge får ha tålamod med de gamla inläggen som dyker upp lite nu och då, de är märkta med sitt ursprungsdatum längst upp så man ska kunna bläddra förbi dem om man redan läst dem.

Ett inlägg jag hittade på min gamla blogg handlade om mitt första försök till en trossfrauklänning. Det slutade med att klänningen såldes eftersom jag inte riktigt fastnade för den, och inte kunde hitta några användningsområden under det kommande eventsåret. Här är i alla fall några bilder på den, och nu när jag tänker efter har jag nog fortfarande kvar toillen jag gjorde till överdelen.

kampfrau1 kampfrau2  kampfrau4Kampfrau3

Author: Linda at Handcrafted History

I am Linda, running the blog and business Handcrafted History and living in the middle of Sweden

What are Your thoughts? I would love to hear from You!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.