HANDCRAFTED HISTORY

Visby-peppen?

11 Comments

Om ett par dagar, två dygn närmare bestämt, är jag på plats i Visby för medeltidsveckan och allt roligt som händer där. Alla kurser är färdigplanerade, färdigpackade och jag har strukit de där huvuddukarna som tvättades efter förra eventet och lades i en hög eftersom jag snaaart skulle stryka dem (allvarligt, har det någonsin hänt att jag strukit precis efter tvätt?).

Men var är Visby-peppen? Den liksom glittrade omkring i luften ända fram till för ett par veckor sedan, då jag tappade fokus och fick för mycket saker för mig. Jag har inte ens gjort en packlista i år, utan stoppar ner saker i påsar när jag kommer på att jag kanske behöver dem.

Förmodligen fungerar min packtaktik jättebra, och alldeles säkert kommer medeltidsveckan bli alldeles fantastisk som vanligt. Men just nu behöver jag en kaffe och en kram. Om du ser mig på Visby- kom fram och säg hej? Jag blir så glad när bloggläsare kommer fram och hälsar så jag får se ansikten bakom statistiken =)

_MG_0008

Ungefär såhär kommer jag se ut, några av dagarna i alla fall

Author: Linda at Handcrafted History

I am Linda, running the blog and business Handcrafted History and living in the middle of Sweden

11 thoughts on “Visby-peppen?

 1. Ha det så kul, trevligt, spännande och intressant på Medeltidsveckan i Visby.
  Så här såg jag ut på Riddarveckan i Hova 2016. Hova är mina nya hemtrakter.
  https://lavendelochsalvia.com/2016/07/12/riddarveckan-i-hova-dag-2-for-mig/
  Observerade att det bara vra jag som täckte håret.
  /Eva Linnea

  • Det ser ut som ett härligt event tycker jag. Visst känner man sig alltid extra snygg och medeltida när man täcker håret med en huvudbonad? =)

 2. Åh vilken härlig klänning!! Gillar särskilt tyget på lösärmarna, var hat du hittat det?

 3. Såå snyggt, ni önskas en riktigt fin vecka, gott väder och massor av energi.

 4. Här kommer lite pepp! Jag är så glad! Flera gånger har jag försökt få plats på mönsterkonstruktionskursen på Kapitelhusgården men varje gång har det varit fullbokat. Men i år har jag bevakat deras hemsida som en hök o fick en plats. Hurra! Det ska bli så roligt 🙂

 5. Här kommer lite pepp!
  Jag är såå glad. Har flera gånger försökt komma med på mönsterkonstruktionskursen på Kapitelhusgården men det har alltid varit fullbokat. Men i år har jag bevakat deras hemsida som en hök o lyckades få en plats 🙂 Det ska bli så roligt att få lära sig av dig!

 6. Hej! Jag var på din kurs i mönsterskapande i Onsdags, och jag tyckte den var så himla bra! Har redan köpt tyg till en klänning som ska sys efter mitt mönster, och jag tror det kommer bli riktigt bra! Så tack för en bra kurs, verkligen väl värt pengarna.

What are Your thoughts? I would love to hear from You!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.