HANDCRAFTED HISTORY

Hasselas medeltidsdagar och Selånger marknad

Leave a comment

WP_20160819_16_06_05_Pro

Visbypesten har gett med sig och jag packar för nya äventyr. Ja, all Visbypackning är kanske inte riktigt bortstuvad än, men det är ju fint att hemmet ser lite bebott ut också? Det kommer komma bilder en en liten Visbyrapport inom kort. I helgen (lördag) besöker jag Hasselas medeltidsdagar för att föreläsa om 1300talets dräkt och visa kläder. Det blir lite medeltida samhälle, lite kuriosa, mycket praktiskt kring dräkt och så… en hel del underkläder. Jag kan ju liksom inte låta bli nu när jag har chansen…

På söndag hänger jag med föreningen Gyllengran på Selångers marknad och pratar hantverk, kläder och har med mig lite utförsäljning och loppis. Om du ser mig i helgen så kom gärna fram och säg hej! Jag kommer se ut ungefär såhär, möjligtvis lite blötare på grund av utlovat regnväder…

WP_20160808_12_36_32_Pro

Author: Linda at Handcrafted History

I am Linda, running the blog and business Handcrafted History and living in the middle of Sweden

What are Your thoughts? I would love to hear from You!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.