HANDCRAFTED HISTORY

Uppdateringar över den ljusa årstiden

Leave a comment

Nu börjar ljuset komma tillbaka och vårkänslorna i kroppen gör att jag bara vill vara ute och promenera eller krafsa runt i trädgården.Det är så härligt när det är ljust ute!

Samtidigt är det dags att göra klart allt för årets lajv och medeltidssäsong och det inkluderar både rustningar, knektdräkter och lite nya plagg som ska med till Visby och medeltidsveckan. Under sommarhalvåret kommer jag inte uppdatera här lika ofta; ni får nöja er med en gång i veckan mot de tidigare två.

Men jag kan lova att det kommer bli minst lika mycket sömnad som pågår, och jag ska komma ihåg att fota och visa er mina bäst tips och knep här på bloggen. Så minst lika bra- om inte bättre- inlägg med nya sömnadsprojekt, men lite mer tid för att vara ute i trädgården.

 

Ha en skön vår!

Author: Linda at Handcrafted History

I am Linda, running the blog and business Handcrafted History and living in the middle of Sweden

What are Your thoughts? I would love to hear from You!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.