Handcrafted History

Historical and modern handcraft mixed with adventures

Vad vill du se mer av?

Leave a comment

Just nu är bloggen en av de roligaste sakerna som finns, jag har massor med inspiration och saker att skriva om, och har till och med lyckats krafsa över gamla inlägg från min förra blogg som för det mesta annars verkar oåtkomlig för mig.

Att ni är så många som läser gör ju skrivandet ännu roligare, men nu behöver jag er hjälp! Vad vill just du se mer av i höst? Fler bilder, idolporträtt eller tutorials? Halvnakna vikingar i bastu, skägg, sömnadstips eller bästa shoppingstället för tyg? Som jag brukar säga; om man inte tycker något har man ingen rätt att klaga sen om det blir fel…

Så hjälp mig att göra en ännu bättre blogg genom att berätta vad just du vill läsa om! Jag vet vad jag vill se mer av i höst; kommentarer från er läsare! Jag vill ju veta vilka ni är och var ni hör hemma =)

Author: Linda at Handcrafted History

I am Linda, running the blog and business Handcrafted History and living in the middle of Sweden

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.