HANDCRAFTED HISTORY

Sägner från Eterna

Leave a comment

I helgen var det lajv, närmare bestämt SLIs kampanj Sägner från Eterna, som nu efter nio års lajvande avslutade sin kampanj med ett fantastiskt bra lajv. Min roll Saryenna/Sari/Räven från Rådstammen har jag spelat i 8 av dessa år, på alla stora lajv, och alla minilajv jag kunnat åka på. Det har varit en väldigt rolig, men jobbig roll att spela, och det kändes både skönt och sorgligt att offra hennes liv på det sista lajvet, allt för hennes folks bästa. Erika tog ett väldigt fint foto av mig/Sari som jag vill dela med mig av (vi kan väl säga att den går in under kategorin dräktkoncept?)

 

Sari från Rådstammen

Author: Linda at Handcrafted History

I am Linda, running the blog and business Handcrafted History and living in the middle of Sweden

What are Your thoughts? I would love to hear from You!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.