HANDCRAFTED HISTORY

Dagens medeltida bilder

Leave a comment

Idag längtar jag till Hägnan och medeltidsdagarna där, så det blir två bilder från föregående års hantverksläger. Men redan imorgon får jag åka till Tyresö medeltidsdagar på helt nya äventyr; medeltiden här kommer jag! (hoppas de har glass också) IMG_2163

Jag i min 1200talsdräkt, den röda hättan bytte jag till mig av min vän Becky, resten har jag sytt själv.

Klänningen är en av mina favoriter, snygg och fantastiskt skön.

IMG_2324

En del av hantverkslägret, några kompisar och bra väder!

Author: Linda at Handcrafted History

I am Linda, running the blog and business Handcrafted History and living in the middle of Sweden

What are Your thoughts? I would love to hear from You!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.