Handcrafted History

Historical and modern handcraft mixed with adventures

Alice i Underlandet

Leave a comment

alice

 

3 november 2011

Min halloweendräkt; Alice i Underlandet. Min kompis fotade mig på festen vi var på (som för övrigt var sjukt coolt dekorerad som synes). Jag tänkte mig en lite mörkare version av Alice, jag gillar sånt som inte är gulligt och perfekt. Klänningen var rolig att sy, och den blev ju jättesöt… Därför var det nästan lika roligt att ha sönder den och bloda ner den…

 

Author: Linda at Handcrafted History

I am Linda, running the blog and business Handcrafted History and living in the middle of Sweden

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.