HANDCRAFTED HISTORY

Keltiska knutar och vikingatida djur

Leave a comment

Så länge jag kan minnas har jag tyckt om att teckna och måla, men den senaste tiden har det inte blivit så mycket av det, eftersom det mesta av min energi och kreativitet har gått åt till att sy medeltida kläder. Men jag tänkte visa er mina senaste projekt.

Förutom illustrationer så har jag ritat och tryckt upp ett presentkort till företaget. Så nu kan du köpa en snygg present till dig själv (eller en vän) som skickas hem i ett kuvert. Med presentkortet kan du både köpa material på workshops, på marknader och via bloggen (inga loppisplagg) samt beställa illustrationer och måttbeställda dräkter. Perfekt för dig som vill ge bort en medeltida present men inte riktigt vet vad mottagaren vill ha eller vilka mått denne har.

Eller köp en till dig själv, inför nästa medeltida säsong. Då kan du tillbringa sommarsemestern i trädgården med en paraplydrink istället för att drabbas av inför-event-paniksömnaden. Det bästa av allt? Det går också att måla presentkortet…

wp_20160919_10_44_55_pro

Presentkortet gäller ett år från beställning/betalning av kortet och minsta belopp är 250 kr. På kortet skrivs belopp, datum och en kod som du uppger när du vill lösa in kortet. På så sätt kan du behålla kortet men ändå göra din beställning. Presentkortet är handritat och kalligraferat och sedan tryckt på ett tjockare papper med linnestruktur. Snyggt värre!

Med ett presentkort kan du handla material av mig eller lägga personliga beställningar på illustrationer, plagg, hela dräkter osv.

wp_20160919_10_44_32_pro

wp_20160919_10_45_38_pro

Såhär kan det se ut målat. Vill du ha ett färdigmålat presentkort levererat?

Presentkort över 2000 kr färgläggs gratis om du vill.

Annars kan du betala 200 kr för att få det handmålat i valfria färger.

Eller varför inte måla själv och ge bort som en personlig gåva?

wp_20160919_10_48_03_pro

Jag säljer målningar och illustrationer, mestadels på beställning också. Keltiska knut-illustrationer börjar på 500 kr och uppåt för A4.

Det går bra att lägga beställningar med önskemål om motiv, storlek och färger. Jag tecknar aldrig två likadana bilder, allt är handgjort med blyerts, bläck, tuschpennor och akvarell på tjockt syrafritt akvarellpapper.

Author: Linda at Handcrafted History

I am Linda, running the blog and business Handcrafted History and living in the middle of Sweden

What are Your thoughts? I would love to hear from You!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.