HANDCRAFTED HISTORY

Att bli klar med ett plagg

Leave a comment

Att bli klar med ett plagg, ja det innebär ju oftast att jag äntligen äntligen sytt klart det, och gjort allt efterarbete och nu får jag Äntligen använda det!

Men det finns ett till sätt som jag kan bli klar med ett plagg på- och det händer den där dagen när jag tar fram plagget ur garderoben och inser att nej, nu är vi inte förälskade längre. Jag och plagget är klara med vår relation. Glittret och den där sköna känslan har försvunnit, liksom. Ibland går förälskelsen över fort, ibland trivs vi tillsammans riktigt länge, och ibland har vi ett sådant där band som gör att vi måste få skiljas åt långsamt.

Men när jag letar runt i garderoben och hittar en massa kläder som jag inser att nej, vi har inte varit ute på äventyr i år heller, och förmodligen kommer ni inte få följa med nästa år heller- ja då är det dags att ta farväl. Att sälja iväg plaggen för att ge plats för nya projekt och låta någon annan slita på dem. Det känns alltid lite vemodigt på något vis, för som vi alla vet är det otroligt många hantverkstimmar bakom varje plagg, timmar som man aldrig kan få betalt för. Men i slutändan känns det ändå bra att de inte hänger i garderoben och glöms bort, och att det kommer in pengar till nya ideér.

Nu när jag har företaget inser jag också att det äter pengar på ett helt annat sätt, så att kunna bygga upp lite kapital känns bra. Så nu har jag uppdaterat säljsidan med lite fina, välsydda kläder- och mer kommer komma i höst. Jag kommer också kunna ta med mig intressanta kläder till olika event för provning. Så titta in på säljsidan och uppdatera din egen medeltidsgarderob!

porträtt-4 porträtt1 1300cotte3

Author: Linda at Handcrafted History

I am Linda, running the blog and business Handcrafted History and living in the middle of Sweden

What are Your thoughts? I would love to hear from You!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.