HANDCRAFTED HISTORY

Mitt i semestern och ändå lite jobb

Leave a comment

Äntligen hemma efter en semestervecka som innehöll en roadtrip till föräldraland, med stopp på vägen för att hänga på medeltidsevent, kolla in loppisar och äta glass och festa med kompisar. Summa summarum har det inte varit någon dålig vecka med andra ord. Nu ska jag bara städa, tvätta, diska, sköta trädgården, ta hand om kaninerna och sy lite innan jag börjar packa inför nästa event som är om en vecka ungefär.

Sommaren är speciell, för det är bara då som man kan känna sig så underbart ledig men ändå upptagen hela tiden. Såhär såg mina odlingar ut när jag åkte, och nu är där fullt med nästan mogna jordgubbar och en hel hög smultron.

IMG_2190

Author: Linda at Handcrafted History

I am Linda, running the blog and business Handcrafted History and living in the middle of Sweden

What are Your thoughts? I would love to hear from You!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.