Handcrafted History

Historical and modern handcraft mixed with adventures

God jul! Merry Christmas!

Leave a comment

Jag gillar verkligen julen, och i år åkte jag och H upp till min familj för att fira. För att vara en kristen högtid innehåller julen för vår del väldigt få kristna inslag, och många egna traditioner. Bästa julen enligt mig. I jul ska trossfraun få slitsade ränder i mörkblått runt kjolen, och jag ska käka ost och julmat tills jag inte orkar röra mig. Hoppas ni har en skön jul!

DSC_0092

Author: Linda at Handcrafted History

I am Linda, running the blog and business Handcrafted History and living in the middle of Sweden

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.