HANDCRAFTED HISTORY

Jag borde skämmas!

Leave a comment

Som alla vet så är det fantastiskt roligt att skapa och bygga och hantverka, och inte fullt lika roligt att städa. Missförstå mig rätt nu, jag är ändå rätt bra på att röjja upp i mitt lilla pysselrum, och städar nästan alltid huset från hantverksbombningar när sambon klagar.

Vad jag INTE är lika bra på, det är att städa upp i mitt fotograferande. Om bildmappen på min dator skulle vara ett rum i verkligheten så skulle jag kunna vara med i ett av de där städprogrammen man kan se på tv. Programledarna skulle glatt dyka upp och hojta upphetsat över alla gamla synder, luddiga bilder och totalt onödiga dubbletter som låg i drivor. De skulle fråga mig Hur jag tänkte när jag lät mappar ligga osorterade i tre års tid, och om jag inte tyckte det var svårt att hitta något när allting bara var märkt med (fel) datum. Säkert skulle de gräva i nått hörn och dra upp nån gammal halvkass bild från min ungdom, och fråga om jag Verkligen Behövde spara på allt?

Men nu är det slut med det! Inga fler mystiska anonyma mappar med trettonhundrafemtielva bilder som jag inte vet var de kommer ifrån, inga fler drivor av “ska snart kolla igenom”. Nej, för nu kommer stora rensningen och sorteringen att ske! Och sedan, då kommer det bli så fantastiskt lätt att hitta alla de där bilderna, precis när man behöver dem!

Jag borde skämmas, men det gör jag inte. Istället kavlar jag upp ärmarna och sätter igång! Ungefär som den gången när jag för första gången skulle klippa i mitt första egenvävda tyg. Handlingsångest kan bara botas med aktion- Hejja!

 

SAM_0417

Author: Linda at Handcrafted History

I am Linda, running the blog and business Handcrafted History and living in the middle of Sweden

What are Your thoughts? I would love to hear from You!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.