Handcrafted History

Historical and modern handcraft mixed with adventures

I begynnelsen…

Leave a comment

Jag har numer övergett min gamla blogg till förmån för wordpress som jag hoppas kommer ha bättre tillgänglighet och format. Min gamla blogg finns dock kvar på hantverkat.bloggsida.se men poster som jag tyckte var bra finns överförda till den här bloggen. Den hjälpsamma wordpress kommer förhoppningsvis innebära att jag skriver mer =)

Author: Linda at Handcrafted History

I am Linda, running the blog and business Handcrafted History and living in the middle of Sweden

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.