HANDCRAFTED HISTORY

Peppar föreläsning på Hassela Medeltidsdagar

Leave a comment

Det är nästan lite pinsamt att säga, men sedan medeltidsveckan tog slut har vi inte ens orkat städa undan alla medeltidspinaler. Visst, de är tvättade och torkade och vädrade, men nu ligger de i drivor hemma och väntar på bättre tider.

Själv har jag inte tid att vänta på dessa berömda tider, för det är ju nu allt händer! Hemkomna från Visby åkte jag sedan vidare till Selångers marknad för häng med föreningen, och nu på lördag åker jag (vi) till Hassela medeltidsdagar för att föreläsa om den medeltida dräkten. Det blir en föreläsning med både mysfaktor, kuriosa och massor med bra information, så är du i krokarna och vill veta mer om medeltidskläder, få tips på hur du kan göra egna eller bara vill klämma på dräkter och prata hantverk så ska du definitivt komma förbi! Jag blir dessutom jätteglad när ni som läser bloggen kommer fram och hejar och pratar lite hantverk, så gör gärna det om du ser mig i helgen eller i framtiden!

Men efter Hassela, ja då är det hela två veckor kvar till nästa event så då ska jag minsann hinna sortera igenom allt och plocka undan medeltidssakerna. Kanske borde hinna städa huset också?

Author: Linda at Handcrafted History

I am Linda, running the blog and business Handcrafted History and living in the middle of Sweden

What are Your thoughts? I would love to hear from You!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from HANDCRAFTED HISTORY

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading