HANDCRAFTED HISTORY

Efter sommar-syndromet

Leave a comment

Tiden har gått så vansinnigt fort! Jag har haft en underbart härlig sommar fylld med föreläsningar, kurser och allmänna äventyr tillsammans med kompisar och goda vänner. Nu börjar vardagen smyga sig på när arbetslunken kommit tillbaka och sådana saker som dammsugning, matlistor och renoveringen tränger undan Visbyglass, vikingakläder och 1300tals byggnader. Jag antar att man behöver bägge och för att må bra, men livet känns lite tråkigare nu.

Jag har så mycket bra att skriva och berätta om men tiden räcker inte riktigt till i nuläget- så jag får väl ta en liten bit åt gången. Kan inte förstå att augusti redan är slut, jag har nog hamnat i något slags chocktillstånd över att sommaren är över… Redan, liksom. Bara 8 veckor? De gick ju så fort… och nu är det lääänge kvar till nästa sommar.

Inget annat att göra än att längta tillbaka, blicka framåt och ta lite kaffe däremellan!

022

Author: Linda at Handcrafted History

I am Linda, running the blog and business Handcrafted History and living in the middle of Sweden

What are Your thoughts? I would love to hear from You!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.